500 Error on AntiSpam Enable | Support | Forum

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
500 Error on AntiSpam Enable
Profile photo of Harish Kumar
Harish Kumar
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
March 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
1
March 20, 2017 - 9:32 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

Hi, I have installed Kliqqi on http://ipt.pw/jbkmH7 and enabled spam mode, now i am getting 500 error, when i make false for Spam it works.

Screenshot - http://prntscr.com/em8kst

http://prntscr.com/em8l12

Please help, i think there is some specific setting which we will need to do at host end as its working on localhost perfectly fine.

Profile photo of Harish Kumar
Harish Kumar
New Member
Members
Forum Posts: 2
Member Since:
March 20, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
2
March 20, 2017 - 9:57 am
sp_Permalink sp_Print

Here is what i am getting - [20-Mar-2017 13:55:05 UTC] PHP Fatal error: Call to undefined function logSpam() in /home/ipt/public_html/libs/link.php on line 1355

Profile photo of RedWine
RedWine
Admin
Forum Posts: 521
Member Since:
January 6, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline
3
March 20, 2017 - 10:09 am
sp_Permalink sp_Print

Please search the forum first before posting your question!

https://www.kliqqi.com/forum/support/error-on-submit-step-2/

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 27

Currently Online:
5 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Adam Burton: 103

DrCrash: 74

Kshitij Kumar: 45

lipsmega: 42

cyrus: 39

Newest Members:

Harish Kumar

dada

Sathish

gabriel rivas

Joey Colomba

honglamsg

uhihim

oweje

Allinone

Chiko

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 255

Posts: 1415

 

Member Stats:

Guest Posters: 1

Members: 933

Moderators: 0

Admins: 2

Administrators: ChuckRoast, RedWine