Thumbnails display issue | Support | Forum

Please consider registering
Guest

Search

— Forum Scope —






— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

Register Lost password?
sp_Feed sp_TopicIcon
Thumbnails display issue
Anabu
Member
Members
Forum Posts: 5
Member Since:
September 5, 2016
sp_UserOfflineSmall Offline
1
July 14, 2017 - 11:28 pm
sp_Permalink sp_Print

Having a problem of thumbnail not displaying to size. They are just "filling in" whatever the maximum space is at any given location. Thumbnail generation seems to be working, but then, such shrunk thumb would expand to the total width/heights of a "box" it was specified to appear.
I saw here at the forum a video tutorial about placing html before and after the image, but that was for pligg and kliqqi doesn't even have the places to input html.
Any recommendations?

Victor
Member
Members
Forum Posts: 15
Member Since:
July 3, 2017
sp_UserOfflineSmall Offline
2
July 20, 2017 - 2:19 am
sp_Permalink sp_Print sp_EditHistory

The same problem, I just put a tick - do not add a thumbnail. And the image I paste - http://html.com/attributes/img-src/

Forum Timezone: America/New_York

Most Users Ever Online: 27

Currently Online:
3 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Adam Burton: 103

DrCrash: 74

cyrus: 60

lipsmega: 47

OxyThemes: 36

Newest Members:

ijavucal

Rishiraj

josam

sandgroup

Georgi Stefanov

Jordi Sancho

Jacob

Xerago

phongkhamthanhthai

johngarebi

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 8

Topics: 329

Posts: 1740

 

Member Stats:

Guest Posters: 2

Members: 1218

Moderators: 2

Admins: 1

Administrators: ChuckRoast

Moderators: Kshitij Kumar, Mthobisi